Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Menadżer
Miejsce pracy: Opole
Numer: StPr/21/0147
Kierowanie zespołem pracowników na obszarach produkcyjnych restauracji w tym obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i tereny zewnętrzne, zgodnie z obowiązujacymi w firmie procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska. Ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie - wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w firmie - sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji - obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji w razie potrzeb - wypełnianie wszytskich zleconych mu przez pracodawcę zadań w zakresie objetym rodzajem powierzonej pracy, w tym odpowiedzialność za powierzone obszary restauracji.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: podstawowe, brak
Wymagania inne:książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Miejsce pracy:Opole
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 3 100 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu