Praca: Kucharz

SZPITAL WOJEWÓDZKI W OPOLU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Kucharz
Miejsce pracy: Opole
Numer: StPr/25/1132
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z dietami obowiązującymi w szpitalu.2. Współpraca z zespołem kuchni i dietetykami.3. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy zgodnie z obowiązującymi normami sanitarno epidemiologicznymi.4. Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych potraw.Praca w godz. 6-14/7-15.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

minimum zasadnicze zawodowe: gastronomiczne, doświadczenie zawodowe w pracy jako kucharz (mile widziane w placówkach ochrony zdrowia lub zbiorowego żywienia)Umiejętności, oczekiwania: Znajomość zasad HACCP

Miejsce pracy:

Opole


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 500 PLN


Opis wynagrodzenia:

wzrost wynagrodzenia po okresie próbnym+ wysługa lat, pakiet socjalny

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu



NAJNOWSZE OFERTY PRACY W OPOLU I OKOLICACH

Account Manager – Klient Korporacyjny

zostań doradcą i sprzedawcą kompleksowych rozwiązań cyfrowych (telekomunikacyjnych, ICT, IoT, cybersecurity) dla klientów korporacyjnych pracuj na własnym portfelu klientów, dbaj o ich rozwój i odpowiadaj na ich dynamicznie zmieniające się potrzeby w...

Pracownik fizyczny

ZADANIA: Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku będą należały prace fizyczne przy przyjęciu/wydaniu zbóż. WYMAGANIA: Poszukujemy osób zaangażowanych w pracę, uczciwych, odpowiedzialnych i samodzielnych oraz dyspozycyjnych (praca również w soboty).

Specjalista kontroli jakości

kontrola i pomiar wyrobów gotowychOferta pracy skierowana do osób bezrobtonych powyżej 50 roku życia Wymagania konieczne: Uprawnienia: umiejętność czytania rysunku technicznego Wymagania inne:

Sprzedawca w gastronomii

Przygotowanie sałatek, zapiekanek, sprzedaż napojów, prowadzenie punktu małej gastronomii. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Uprawnienia: komunikatywność...